22 mai 2024
No menu items!

LA PLOIESTI, SE ÎNCHID LOCURILE DE JOACA, SE REDUCE NUMĂRUL MIJLOACELOR DE TRANSPORT ȘI SE VA FACE MAI PUTINA CURĂȚENIE IN PARCURI

Cele mai vizualizate articole

Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Ploiești, a hotărât ca, incepand cu data de 23.03.2020, programului de transport public de călători în municipiul Ploieşti şi a activităţii SC Transport Călători Express SA Ploieşti sa se reducă cu minimum 25%, pe întreaga perioadă a  instituirii stării de urgenţă.

De asemenea, tot incepand cu data de 23.03,  se vor inchide toate locurile  de joacă din Municipiul Ploieşti, aflate în administrarea SGU, precum şi a celor din Parcul Memorial „Constantin Stere” şi din Parcul Municipal Ploieşti Vest.

  Totodata , in ceea ce privește activitatea Societății de Gospodărire Urbană Ploiești s-a decis reducerea activităţii şi desfăşurarea acesteia cu personal redus, începând cu data de 23 martie, la curățenia  în spaţiile verzi, golirea coşurilor de gunoi din parcuri, intervenţie pentru tăieri de arbori, curățenia in cimitire.

 Municipalitatea mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere în ceea ce privește măsurile luate, îndemnându-i la calm și atitudine civică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies