21 mai 2024
No menu items!

GEST IMPRESIONAT IN PRAHOVA :1000 de orhidee albe pentru eroi în halate albe!

Cele mai vizualizate articole

Uneori, un gest delicat, făcut din suflet, valorează  mai mult decât toți banii lumii. În această categorie se încadrează gestul d-nei Ileana Militaru care a luminat și mângâiat sufletul oamenilor în halate albe. O să-mi spuneti, cârcotași, că nu se vindecă nimeni cu flori. Nu, nu se vindecă, dar se mângâie suflete. Florile oferite tuturor celor care în aceste zile stau în linia întâi, cu sufletul la gura, cu gândul la proprii lor copii sau părinți lăsați acasă în grija cui s-a putut, pentru ca ei să stea în spital cu mintea și dăruirea lângă primii pacienți infectați și cu panica ascunsă bine în suflet (ca să nu simtă nimeni) pentru ceea ce urmează să se întâmple și pentru cât de nepregătit este, încă, sistemul nostru de sănătate, au avut darul să arate discret, dar profund cât de mult îi prețuim pe toți și cât de disperați ne agățam, în clipele de încercare, toată speranța de ei.

Ileana Militaru a definit cel mai bine pe pagina sa de Facebook care este simbolul Orhideei albe și a gestului  făcut de florăria pe care o conduce.

” Orhidee albă= siguranță, puritatea și optimism!

Oare, nu de siguranță și de optimism avem cu toții nevoie, mai mult ca oricând, în aceste zile ?!

Și, oare, nu  într-o reîntoarcere la puritatea sentimentelor care ne leagă pe noi, oamenii, sau ar trebui să ne lege în momente de cumpănă cum sunt şi cele pe care le traversăm în aceste zile  am putea găsi determinarea şi hotărârea de a depăşi împreună orice dificultate?! Răspunsul nu poate să fie decât unul singur:Da!

De aceea am ales ca „florile cu suflet” de la SIATI    poarte, chiar în ziua  echinocțiului de primăvară- anotimpul renașterii și al speranței – aprecierea și recunoștinţa pentru cei care se află  acum în prima linie a luptei pentru sănătatea și pentru viașa noastră: medici și personal medical!

De aceea,  sute de orhidee albe au ajuns astăzi la  donatorii  picăturilor salvatoare de sânge și la corpul medical  de la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, care fac împreună posbil ca, în condiții de maximă siguranță, sângele și produsele din sânge să existe în orice clipă acolo unde e nevoie de ele! Fără niciun moment de întârziere care să pună în pericol fie și o singură viață!

De aceea, sute de orhidee albe au ajuns deja la Spitalul Județean de Urgență  Ploiești – cea mai mare unitate medicală a județului și una dintre cele mai mari din țară- şi la Spitalul de Boli Infecțioase Ploiești!

De aceea, sute de  orhidee albe sunt pregătite să ajungă la Serviciul Județean  de Ambulanță Prahova! 

Orhidee albe pentru eroi în halate albe! „Flori cu suflet” pentru suflete mari!

4.4/5 - (5 votes)

Evaluează articolul

4.4/5 - (5 votes)

Cele mai noi știri

ACCIDENT ÎN CENTRUL PLOIEȘTIULUI. EVITAȚI ZONA!

Un accident rutier a avut loc, azi, la pranz, pe Bulevardul Republicii, in zona Poștei. In eveniment au fost implicate...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies