28 martie 2024
No menu items!

Donald Trump a invocat Legea privind producția de apărare pentru a obliga marile firme sa furnizeze ventilatore pentru spitale! General Motors este vizat de ordinul prezidential!

De asemenea, Trummp a semnat un plan de relansare de 2.200 miliarde de dolari!

Cele mai vizualizate articole

Preşedintele american, Donald Trump, a semnat vineri planul de relansare în valoare de 2.200 de miliarde de dolari adoptat de Congres pentru a sprijini prima economie mondială, sufocată de noul coronavirus, scrie AFP. „Am fost loviţi de un duşman invizibil şi am fost loviţi dur”, a declarat Donald Trump, la Casa Albă, în cursul ceremonie de semnare, informează agerpres.ro.
Liderul administraţiei de la Washington a prezis încă o dată revenirea economică „spectaculoasă” a Statelor Unite după ce lupta împotriva virusului se va încheia. SUA au stabilit un record negru, pe plan mondial. În ultimele 24 de ore, au fost depistate 15.079 de noi pacienți cu coronavirus, iar bilanțul total este de 100.514 cazuri. Numărul deceselor a urcat la 1.546, după ce 251 de americani au murit în perioada amintită.
Liderul de la Casa Albă a mai semnat si un ordin prezidențial, în care, pentru prima oară,  invocă Legea privind producția de apărare cerând gigantului auto General Motors să furnizeze ventilatoare, potrivit CNN.
Săptămâna trecută, companiile Ford, General Motors, Toyota și Tesla, care și-au închis fabricile, s-au angajat să ajute.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Evoluția sistemului de încălzire centralizat

Încălzirea centralizată a jucat un rol fundamental în evoluția confortului termic și a standardelor de viață de-a lungul timpului....
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies