28 octombrie 2021
No menu items!

PRAHOVA ARE NEVOIE URGENTĂ DE LOCURI DE CAZARE PENTRU CEI AFLAȚI IN CARANTINA! PRIMARII ȘI HOTELIERII NU SE LASA CONVINȘI

Cele mai vizualizate articole

200 de locuri de cantina au fost amenajate in județul Prahova, pana acum. Păreau suficiente la începutul epidemiei. Numarul mare a celor care s- au întors in țara din „zonele roșii ” a făcut ca spațiile amenajate sa devină insuficiente .

Prefectul județului , Cristian Ionescu, a făcut astăzi , un apel către toți detinatorii de spații de cazare sa se alăture luptei pentru combaterea răspândirii epidemiei de coronavirus și sa le puna la dispozitia Direcție de Sanatate Publica .

În acest scop, domnul prefect Cristian Ionescu le solicită autorităților locale și operatorilor de profil să înțeleagă importanța și complexitatea stării de urgență și să accepte ca, în această perioadă, spațiile pe care le administrează să devină locuri de carantină pentru românii care revin în țară din „zonele roșii“.Solicitarea este una urgentă, dat fiind fluxul mare de persoane care se întorc din țările afectate de noul coronavirus.

De asemena , prefectul a precizat ca pentru aceste spații se poate achita o alocație de cazare în valoare de 230 lei/zi  și 70 lei / zi pentru hrana .

Din   nefericire, nici primarii și nici propietarii de hoteluri și pensiuni nu sunt foarte receptivi la acest apel . Primarii , la presiunea locuitorilor , încearcă pe cât posibil sa țină departe de orașul / stațiunea pe care o administrează virusul ucigaș , iar detinatorii de hoteluri și pensiuni se tem ca spațiile lor de cazare sa nu rămână stigmatizate ca ” foste carantine ” și sa fie ocolite de viitorii turiști când se va relansa sezonul vacantelor .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH