28 mai 2022
No menu items!

30.000 lei AMENDĂ PENTRU MOARTEA TÂNĂRULUI SABIN

Cele mai vizualizate articole

30 000 lei este cuantumul amenzii primită de Spitalul Municipal Câmpina, după ce reprezentanții Institutul Național de Sănătate Publica au verificat modul in care a fost tratat tânărul de 25 de ani care a murit in aceasta unitate sanitara .

Reprezentanții INSP au refăcut întregul traseu  pe care l- a parcurs Sabin: Spitalul Valenii de Munte , UPU din cadrul Spitalului Județean Ploiesti , Spitalul CF Ploiesti ( de doua ori ) și Spitalul Municipal Câmpina ( de doua ori ) unde a și murit.

Prima amenda, in cuantum de 30 000 lei ( valoarea maxima posibila ) data de reprezentații INSP a fost aplicată spitalului campinean, dar ancheta nu s- a încheiat .

Directorul DSP- Prahova , Bogdan Nica , a declarat ca va preda toate documentele rezultate din anchetele profesionale Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova cu solicitarea cercetării cu celeritate a acestui caz care nu trebuie sa se mai repete in județul PrahovA.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH