15 iunie 2024
No menu items!

30.000 lei AMENDĂ PENTRU MOARTEA TÂNĂRULUI SABIN

Cele mai vizualizate articole

30 000 lei este cuantumul amenzii primită de Spitalul Municipal Câmpina, după ce reprezentanții Institutul Național de Sănătate Publica au verificat modul in care a fost tratat tânărul de 25 de ani care a murit in aceasta unitate sanitara .

Reprezentanții INSP au refăcut întregul traseu  pe care l- a parcurs Sabin: Spitalul Valenii de Munte , UPU din cadrul Spitalului Județean Ploiesti , Spitalul CF Ploiesti ( de doua ori ) și Spitalul Municipal Câmpina ( de doua ori ) unde a și murit.

Prima amenda, in cuantum de 30 000 lei ( valoarea maxima posibila ) data de reprezentații INSP a fost aplicată spitalului campinean, dar ancheta nu s- a încheiat .

Directorul DSP- Prahova , Bogdan Nica , a declarat ca va preda toate documentele rezultate din anchetele profesionale Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova cu solicitarea cercetării cu celeritate a acestui caz care nu trebuie sa se mai repete in județul PrahovA.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies