28 mai 2022
No menu items!

PRIMARUL PLOIEȘTIULUI, ADRIAN DOBRE: „E ULTIMUL AVERTISMENT PE CARE ÎL FAC, VOI FI OBLIGAT SĂ ÎNCHID PIEȚELE!”

Cele mai vizualizate articole

Primarul Adrian Dobre a verificat, vineri, traseele TCE și Piața Halelor Centrale în intervalul 10:30 – 12:00. A constatat ca nu sunt respectate măsurile impuse de ordonanțele militare și nici hotărârile Comandamentului local pentru situații de urgentă. In zona Halelor era aglomerație ca intr-o zi normala . Tineri și pensionari, fără măști de protecție, se plimbau ca și când nenumăratele apeluri ” STAȚI ACASĂ ! ” nu i- ar fi vizat și pe ei.

Primarul Adrian Dobre a postat pe pagina sa personală de Facebook un ultim avertisment :

” Este inadmisibil ce se întâmplă.

Trebuie să înțelegeți că situația este critică!

Trebuie să rămâneți acasă!

Cel mai simplu mod de a vă proteja pe dvs. și pe cei dragi dvs. este să rămâneți acasă!

Eu nu vreau ca Ploieștiul să se transforme, și el, într-un focar de infecție. Este ultimul avertisment pe care îl fac, iar dacă nu se înțelege, voi fi obligat să închid piețele. Nu pot risca viața ploieștenilor din cauza unor oameni inconștienți care nu respectă regulamentul.

⭕️ În intervalul 11:00-13:00 zona centrală este aglomerată pentru că ies la cumpărături cei vârstnici. Am pus la dispoziția lor numărul de telefon: 0749 149 966, la care pot suna dacă au nevoie de ajutor la cumpărături, iar echipa ASSC, împreună cu voluntarii noștri vin în sprijinul lor. Cei tineri, care trebuie să iasă neapărat din casă, să evite intervalul 11:00-13:00, în acest interval prioritate au persoanele peste 65 de ani.

⭕️Am solicitat directorului TCE ca pe traseele principale să fie dublată prima cursă de la ora 11. Practic, la ora 11 vor ajunge 2 autobuze în același timp, pentru a diminua numărul de persoane dintr-un mijloc de transport.

⭕️Am cerut  prefectului Cristian Ionescu să suplimenteze toate forțele de ordine, să fie prezente peste tot!

⭕️Conducerea Hale și Piețe să ia măsuri urgent! Este ultimul avertisment pe care îl fac.

Vă rog să transmiteți părinților, bunicilor, vecinilor în vârstă să rămână acasă!

#StațiAcasă” – a fost mesajul primarului Adrian Dobre.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH