28 noiembrie 2023
No menu items!

GUVERNUL A PREGĂTIT O NOUA ORDONANTA MILITARA! VOR URMA NOI RESTRICȚII! ORDONANTA VA FI ANUNTATA LA ORA 14.00

Cele mai vizualizate articole

Premierul Ludovic Orban a anunțat, după ședința de la sediul MAI, că astăzi va fi emisa o nouă Ordonanță Militară, cea de-a șaptea, de la decretarea stării de urgență.

”Am evaluat situația. Am pregătit elementele pentru noua Ordonanță Militară care va fi prezentată azi. Este în forma finală. Am evaluat măsurile, capacitatea de carantinare”, a declarat Ludovic Orban.

De asemenea, premierul a anuntat că deși România are contracte de 400 de ventilatoare, acestea nu vor ajunge în țară, din cauza unor decizii luate de guvernele țărilor din care urmau să fie importate. Totuși, premierul a precizat că autoritățile încearcă să facă rost de aceste aparate prin repararea celor vechi și stricate. În plus, Orban a precizat că se lucrează la un ventilator autohton, care ar putea fi fabricat in România .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH