27 noiembrie 2022
No menu items!

LA SINAIA, TUNURILE DE ZĂPADA SUNT FOLOSITE LA DEZINFECȚIA STRĂZILOR

Cele mai vizualizate articole

„Vremurile dificile  cer măsuri neobisnuite ” a anuntat Primăria Sinaia pe pagina oficială de Facebook a institutiei. Autoritățile locale au decis sa coboare in stațiune tunurile de zăpada folosite in sezonul rece pentru amenajarea pârtiilor de la cota 2000 și, cu mici modificările, sa le adapteze pentru a fi folosite, in aceste zile, la dezinfectarea tuturor străzilor.

Primarul Vlad Oprea a declarat că pentru acest serviciu, firmele de specialitate cereau sume foarte mari, iar instalația ar fi costat peste 85 000 euro.

” Aşa că am luat tunurile de zăpadă, care oricum stau degeaba în perioada aceasta, le-am folosit pe post de nebulizator, funcţionează perfect împreună cu un generator şi rezervorul de apă montat pe una dintre maşinile noastre pe care le folosim iarna la deszăpezire. Iar rezultatele sunt aceleaşi”, spune primarul oraşului Sinaia.

Primarul Vlad Oprea ii asigura pe cetățeni ca face tot posibilul sa mențină orașul fără niciun caz de COVID-19, dar face apel către toți locuitorii sa stea in case .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT VIOLENT APROAPE DE SENSUL GIRATORIU SUSPENDAT. DOI ŞOFERI AU MURIT

Un accident rutier violent s-a produs, azi, pe strada Găgeni din Ploieşti, în apropierea sensului giratoriu suspendat. Două maşini în care...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH