17 septembrie 2021
No menu items!

35 DE PRAHOVENI SUNT INFECTATI CU COVID- 19 – INCA O ASISTENTA MEDICALĂ DE LA SANCONFIND A FOST CONFIRMATĂ CA FIIND INFECTATA

Cele mai vizualizate articole

Cea de a 6-a asistenta medicală din Spitalul Sanconfind – Poiana Câmpina a fost confirmată ca fiind infectata cu COVID-19 . Aceasta a fost internata la Sectia de boli Infecțioase ( Movila ) a Spitalului județean Prahova. In acest moment , la nivelul județului Prahova , sunt infectate cu noul coronavirus 8 cadre medicale ( 2 medici și 6 asistente medicale ) din spitalele situate in zona orașului Câmpina .

Alte peste 50 de cadre medicale , dintre care 13 sunt medici , se afla in izolare monitorizata la domiciliu după ce, conform anchetei epidemiologice , s- a stabilit ca au fost in contact cu primii doctori infectați .

De la izbucnirea epidemiei in județul Prahova, 35 de persoane au fost infectate cu COVID -19, 10 fiind deja vindecate, au declarat surse medicale care au precizat ca la acest moment niciunul dintre cazuri nu a necesitat internarea la sectia ATI și nu a fost înregistrat niciun deces .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PNRR pentru România va fi semnat pe 27 septembrie! Președintele CE vine la București

Președintele Comisie Europene, Ursula von der Leyen, va veni în România pe 27 septembrie, urmând ca cel mai probabil...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH