9 august 2022
No menu items!

35 DE PRAHOVENI SUNT INFECTATI CU COVID- 19 – INCA O ASISTENTA MEDICALĂ DE LA SANCONFIND A FOST CONFIRMATĂ CA FIIND INFECTATA

Cele mai vizualizate articole

Cea de a 6-a asistenta medicală din Spitalul Sanconfind – Poiana Câmpina a fost confirmată ca fiind infectata cu COVID-19 . Aceasta a fost internata la Sectia de boli Infecțioase ( Movila ) a Spitalului județean Prahova. In acest moment , la nivelul județului Prahova , sunt infectate cu noul coronavirus 8 cadre medicale ( 2 medici și 6 asistente medicale ) din spitalele situate in zona orașului Câmpina .

Alte peste 50 de cadre medicale , dintre care 13 sunt medici , se afla in izolare monitorizata la domiciliu după ce, conform anchetei epidemiologice , s- a stabilit ca au fost in contact cu primii doctori infectați .

De la izbucnirea epidemiei in județul Prahova, 35 de persoane au fost infectate cu COVID -19, 10 fiind deja vindecate, au declarat surse medicale care au precizat ca la acest moment niciunul dintre cazuri nu a necesitat internarea la sectia ATI și nu a fost înregistrat niciun deces .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH