23 ianuarie 2022
No menu items!

CRESTE NUMĂRUL PERSONALULUI MEDICAL INFECTAT CU COVID-19, IN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

O asistenta medicală și o infirmiera , ambele de la Spitalul privat Sanconfind din Poiana – Câmpina au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus. La aceasta data din aceasta unitate sanitara au fost infectate 2 doctorițe , 5 asistente medicale și 2 infirmiere. Alte peste 40 de persoane se afla in izolare monitorizata la domiciliu, fiind considerate „contacti” ai persoanelor infectate. La nivelul județului Prahova , 40 de persoane au fost infectate cu COVID-19, de la începutul epidemiei , iar 9 dintre acestea au fost vindecate .
La Spitalul Municipal Câmpina , declarat ” spital – suport ” se afla internați 2 pacienți infectați cu COVID-19, unul dintre ei fiind in sectia ATI. Ambii pacienți au stare stabilă , a precizat directorul institutiei, dr Călin Tiu .

Pana la aceasta data nicio persoana nu a decedat din cauza coronavirusului.

Pe raza județului Prahova sunt amenajate 14 unități de cazare in care se afla  in carantina instituționalizată 690 de persoane întoarse din țările considerate ” zone roșii ” epidemiologice

Conform ultimelor raportări oficiale , 1778 de prahoveni se afla in izolare la domiciliu fiind monitorizati de reprezentanții DSP Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

123 de persoane salvate în ultimele 24 de ore de către salvamontiști

Salvamontiștii au fost din nou la datorie. În ultimele 24 de ore la Dispeceratul Național Salvamont, s-au primit 104...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH