19 aprilie 2024
No menu items!

APROAPE O TREIME DINTRE ROMANII INFECTAȚI CU COVID-19 S-AU VINDECAT

Cele mai vizualizate articole

In România, 3.141 de persoane infectate cu COVID -19 au fost declarate vindecate . La nivel național, pana astăzi, 27.04, ora 13.00, au fost confirmate 11.339 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, o creștere cu 303 de noi cazuri, in ultimele 24 de ore .

Cele mai multe cazuri continua sa fie înregistrate in județul Suceava cu 2650de cazuri, urmat de județul Arad cu 522 de cazuri și judetul Hunedoara cu 472 de cazuri. In Bucuresti au fost confirmate, pana in prezent, 1.190 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

In sectiile ATI din țara sunt internați  227 de pacienți.

631 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, de la începutul pandemiei, acestia fiind din județele : Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova și București.

In județul Prahova au fost confirmate ca infectate cu noul coronavirus 66 de persoane, dintre acestea 34 fiind declarate  vindecate. La nivelul județului au fost înregistrate, de la începutul epidemiei, doua decese.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

PREOTUL TĂNASE DE LA VALEA PLOPULUI: FETELE FRUMOASE ATRAG BĂIEŢII, IAR APOI EI INTRĂ LA PUŞCĂRIE. DACĂ EI FAC PUŞCĂRIE, SĂ FACĂ ŞI ELE

Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului a declarat, la Constanţa, că fetele care sunt agresate sexual ar trebui...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies