10 august 2022
No menu items!

APROAPE O TREIME DINTRE ROMANII INFECTAȚI CU COVID-19 S-AU VINDECAT

Cele mai vizualizate articole

In România, 3.141 de persoane infectate cu COVID -19 au fost declarate vindecate . La nivel național, pana astăzi, 27.04, ora 13.00, au fost confirmate 11.339 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, o creștere cu 303 de noi cazuri, in ultimele 24 de ore .

Cele mai multe cazuri continua sa fie înregistrate in județul Suceava cu 2650de cazuri, urmat de județul Arad cu 522 de cazuri și judetul Hunedoara cu 472 de cazuri. In Bucuresti au fost confirmate, pana in prezent, 1.190 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

In sectiile ATI din țara sunt internați  227 de pacienți.

631 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, de la începutul pandemiei, acestia fiind din județele : Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova și București.

In județul Prahova au fost confirmate ca infectate cu noul coronavirus 66 de persoane, dintre acestea 34 fiind declarate  vindecate. La nivelul județului au fost înregistrate, de la începutul epidemiei, doua decese.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH