20 octombrie 2021
No menu items!

ELEVII CLASELOR I-IV AR URMA SA ÎNCHEIE ANUL ȘCOLAR IN ONLINE IAR PRIMII ELEVI CARE SE ÎNTORC LA CLASE SA FIE CEI DE LA CLASELE a VIII-a ȘI a XII-a – PROPUNEREA APARȚINE INSPECTORATULUI ȘCOLAR BUCURESTI

Cele mai vizualizate articole

Inspectoratul Școlar al Municipiului București propune ca elevii din clasele primare să încheie anul școlar în online, arată un document ajuns în atenția părinților și transmis Ministerului Educației.  Acestia ar urma sa încheie anul școlar cu calificative.

De asemenea, inspectorii școlari din Bucuresti au propus ca primii elevi care ar urma să se întoarcă la școală sa fie cei din clasele terminale, a VIII-a și a XII-a.

ISMB propune ca, în primele două săptămâni, să revină în unitățile de învățământ elevii claselor a VIII-a și a XII-a, în grupe de câte maximum 15 elevi, în baza unui nou orar, astfel încât să fie respectate regulile de distanțare fizică.

În următoarele două săptămâni ar urma să vină la școală elevii din clasele V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a, a XI-a, în două schimburi, iar între schimburi, spațiile să fie dezinfectate. De asemenea, elevii vor învăța în grupuri de câte 15.

În ceea ce privește examenele  de Bacalaureat și Evaluare Nationala ISMB propune ca probele de competențe să nu mai fie susținute, iar examenele scrise să se dea în săli de clase dotate cu camere audio video, cu câte 10 elevi în clasă, așezati în ordine alfabetică.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Alte 9 unități de învățământ prahovene intră în sistemul online

În urma ședinței CJSU Prahova de astăzi a fost aprobată o nouă Hotărâre, prin care au fost trecut în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH