27 noiembrie 2022
No menu items!

INCA 5 PLOIEȘTENI AU FOST CONFIRMATI CU COVID-19 IN FOCARUL DE PE STRADA GHEORGHE DOJA

Cele mai vizualizate articole

In aceasta după amiaza au fost confirmati ca infectați cu noul coronavirus inca 5 ploieșteni din focarul de pe strada Gheorghe Doja .

In urma cu doua zile, din acesta locuința a fost confirmat ca infectat cu COVID -19, un barbat angajat la societatea de salubritate ROSAL.

Reprezentantii DSP Prahova au efectuat  ancheta epidemiologică. La aceeași adresa cu bărbatul infectat stăteau înca 27 persoane care au fost testate și izolate la domiciliu sub paza . In acesta după amiaza , inca 5 persoane ( 2 copii și 3 adulti ) au fost confirmate ca infectate. Toate  persoanele infectate au fost preluate cu ambulantele și internate . A fost nevoie de prezenta reprezentanților poliției și jandarmeriei pentru asigurarea  ordinii in zona in momentul preluării pacienților pentru transferul la spital .

Din primele informații se pare ca focarul a izbucnit de  la un barbat întors din Anglia dar care nu a fost înregistrat nici de poliția de frontiera și nici de autoritățile locale nefiind plasat in carantina 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT VIOLENT APROAPE DE SENSUL GIRATORIU SUSPENDAT. DOI ŞOFERI AU MURIT

Un accident rutier violent s-a produs, azi, pe strada Găgeni din Ploieşti, în apropierea sensului giratoriu suspendat. Două maşini în care...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH