28 noiembrie 2023
No menu items!

O parte din personalul medical de la Spitalul Județean revine la muncă! Asistenta medicală, care primise un prim rezultat pozitiv, a primit al treilea rezultat negativ, ca și al doilea!

Cele mai vizualizate articole

Având în vedere rezultatele testărilor RT-PCR efectuate la toți contacții – cadre medicale și personal auxiliar – ai asistentei medicale, testată pozitiv, dar care la a III-a testare COVID 19 a avut rezultat negativ, conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești, cu acordul DSP Prahova, a decis rechemarea personalului medical UPU din izolare și programarea acestuia pentru participarea în gărzi, conform precizărilor venite de la Direcția de Sănătate Publică Prahova.
Până la sosirea celui de-al doilea rezultat al celei de-a doua persoane testată pozitiv la unitatea medicală din Ploiești, mai rămân în izolare cinci contacți.
Autoritățile sanitare monitorizează îndeaproape respectarea măsurilor de prevenire a contaminării personalului medical și circuitul pacienților, pentru a reduce la minimum riscul oricărui contagiu.
De semenea, conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești a decis testarea periodică, potrivit Metodologiei INSP, a personalului medical expus, spre a preveni orice risc pentru pacienți și cadre medicale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH