10 august 2022
No menu items!

IN GERMANIA, SE REDESCHID LOCURILE DE JOACA, BISERICILE, MUZEELE, EXPOZIȚIILE ȘI GRĂDINILE ZOOLOGICE .

Cele mai vizualizate articole

Considerată ca fiind țara europeană care a avut cea mai buna reacție in gestionarea pandemiei de COVID-19, Germania a început sa ia măsuri de  relaxare. După ce au fost redeschise magazinele mai mici de 800mp, zilele acestea se vor redeschide locurile de joaca ( parcurile nu au fost închise nicio zi), bisericile  ,muzeele, expozițiile și grădinile zoologice.

Cancelarul german Angela Merkel, a declarat astăzi, după o    video-conferinţă avuta cu preşedinţii de landuri, că mai multe măsuri privind relaxarea restricţiilor vor fi anunţate miercuri, 6 mai, când sunt posibile relaxari in domeniul restaurantelor. La aceeasi dată, sunt aşteptate decizii pentru şcolile primare şi grădiniţe precum şi pentru campionatul german de fotbal, care ar putea fi reluat cu meciuri fără spectatori.

Merkel a precizat că Germania trebuie să reducă în continuare numărul de noi cazuri de infecţii care apar zilnic şi că regulile de distanţare socială trebuie respectate în locuri publice pentru a evita un vârf al infecţiilor. ”Trebuie să încetinim răspândirea virusului”, a subliniat Angela Merkel precizând ca in ceea ce priveşte lăcaşurile de cult, ”ceremoniile religioase vor putea avea loc din nou” în condiţiile respectării unei distanţe minime între credincioşi şi purtarea  mastii de protecţie.

Cancelarul german, Angela Merkel, a precizat ca problema unei redeschideri a graniţelor cu ţările europene nu se află ”pe agendă” pentru moment din cauza unor riscuri existente privind o recrudescenţă a contaminării. Având în vedere agravarea situaţiei în alte ţări europene în comparaţie cu cea din Germania, Merkel a apreciat că nu este încă posibilă reluarea activităţii în domeniul turismului.

La momentul redactării acestei stiri, in Germania erau confirmate 162 123 de cazuri de infectare cu COVID-19, 123 500 de persoane declarate vindecate și 6.618 decese .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH