9 august 2022
No menu items!

PESTE 8000 DE GOSPODARII FĂRĂ  CURENT ELECTRIC IN PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

8178 de gospodarii din județul Prahova sunt nealimentate cu energie electrică din cauza fenomenelor meteorologice  din cursul noptii și diminetii care au avariat 12  puncte de transformare din localitățile Bertea, Stefesti, Varbilau, Poiana Varbilau. 

12 echipe de intervenție acționează pe teren pentru remedierea avariilor. 

Precipitațiile abundente din cursul zilei de ieri sima noptii trecute au cauzat probleme în județ, militarii acționând pentru evacuarea apei de pe carosabil, în zona Cumpătu din localitatea Sinaia, circulația fiind blocată pe parcursul desfășurării intervenției.

Probleme au fost și pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din municipiul Ploiești, unde un copac a căzut peste un autoturism provocând pagube materiale.

Pompierii militari recomanda populației că pe timpul manifestării fenomenelor periculoase să rămână în locuințe sau în alte spații închise care le pot asigura protecția și sa parcheze autoturismele în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH