25 octombrie 2021
No menu items!

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN A ANUNTAT PRIMELE MĂSURI ECONOMICE DUPĂ RELAXARE – GUVERNUL VA PLĂTI PANA LA 41,5% DIN SALARIILE PERSOANELOR REANGAJATE

Cele mai vizualizate articole

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in aceasta seara, primele măsuri economice care vor fi lansate pentru sprijinirea economiei după ieșirea din starea de urgentă .

Una dintre măsurile de sprijinire a angajatorilor va consta in susținerea de la bugetul de stat a 35-41,5% din salariu, pentru orice persoană reangajată. ” Vom sprijini companiile să angajeze oameni care azi nu au loc de muncă Aceste măsuri vor varia, de exemplu vom mări alocarea pentru persoane de peste 50 de ani” a completat Orban.

De asemenea, Ludovic Orban a anunțat ca ia in calcul constituirea  unui fond de investiții – dupa modelul polonez, care a permis achiziția de acțiuni de către sectorul privat, gândit ca instrument de dezvoltare pentru unele domenii cu potențial

” Vrem să creștem masiv investițiile publice pe toate tipurile de infrastructură: de transport, energetică, de sănătate, școlară, de comunicații, agricultură/irigații. Toate vor face obiectul unor planuri de investiții” a precizat Ludovic Orban .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH