21 mai 2022
No menu items!

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN A ANUNTAT PRIMELE MĂSURI ECONOMICE DUPĂ RELAXARE – GUVERNUL VA PLĂTI PANA LA 41,5% DIN SALARIILE PERSOANELOR REANGAJATE

Cele mai vizualizate articole

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in aceasta seara, primele măsuri economice care vor fi lansate pentru sprijinirea economiei după ieșirea din starea de urgentă .

Una dintre măsurile de sprijinire a angajatorilor va consta in susținerea de la bugetul de stat a 35-41,5% din salariu, pentru orice persoană reangajată. ” Vom sprijini companiile să angajeze oameni care azi nu au loc de muncă Aceste măsuri vor varia, de exemplu vom mări alocarea pentru persoane de peste 50 de ani” a completat Orban.

De asemenea, Ludovic Orban a anunțat ca ia in calcul constituirea  unui fond de investiții – dupa modelul polonez, care a permis achiziția de acțiuni de către sectorul privat, gândit ca instrument de dezvoltare pentru unele domenii cu potențial

” Vrem să creștem masiv investițiile publice pe toate tipurile de infrastructură: de transport, energetică, de sănătate, școlară, de comunicații, agricultură/irigații. Toate vor face obiectul unor planuri de investiții” a precizat Ludovic Orban .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CEZAR OUATU ŞI GABRIEL DOROBANŢU CONCERTEAZĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA ZILELE PLOIEŞTIULUI

Zilele Orașului Ploiești revin după o pauză de 2 ani, pe scena evenimentului urmând să evolueze artiști români de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH