28 mai 2022
No menu items!

UPG – EDUCAȚIA ȘI PROVOCĂRILE EI IN PANDEMIE

Cele mai vizualizate articole

Facultatea de Litere și Științe a Universității Petrol-Gaze din Ploiești organizează, astăzi,  primul workshop online al studenților, cu tema „Educația și provocările ei în pandemie”.
Workshop-ul va avea loc prin intermediul platformei Zoom și vor participa studenți și cadre didactice de la specializările Administrație Publică și Științele Educației.

„Facultatea de Litere și Științe, prin studenții și cadrele sale didactice, demonstrează o dată în plus că dezbaterea de idei creează progres și că aceasta trebuie să continue indiferent de condiții. Studenții noștri au fost deosebit de receptivi la organizarea workshop-ului în mediul online și și-au adaptat cu succes prezentările la specificul comunicării video. Suntem convinși că acest prim workshop va deschide calea altor dezbateri în mediul virtual”, a precizat doamna prof. univ. dr.  Mihaela Suditu, decan al Facultății de Litere și Științe.

Facultatea de Litere și Științe a fost fondată în anul 1992 și oferă programe de studii de licență și masterat în domeniile limbă și literatură, informatică, științe administrative și științe ale educației

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PERCHEZIŢII ÎN PRAHOVA ŞI DÂMBOVIŢA LA CONTRABANDIŞTI CU ŢIGĂRI- VIDEO

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova pun în executare 13 mandate de percheziție domiciliară...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH