4 decembrie 2023
No menu items!

A FOST DESCOPERIT VACCINUL ANTI COVID-19 IN ROMÂNIA ? ADEVĂR ? MINCIUNA ? SAU DOAR UN GEST RISCANT DE PROMOVARE ȘI MARKETING

Cele mai vizualizate articole

Profesor doctor Virgil Păunescu de la centrul de cercetare OncoGen Timișoara a făcut o mărturisire senzationala pe pagina sa personală de Facebook . Acesta a anuntat ca a decis sa- și administreze primul vaccin anti COVID-19 dezvoltat la OncoGen fiind , astfel , primul voluntar.

” Ca urmare pe data de 14 Aprilie m-am vaccinat cu prima doză, iar în data de 28 Aprilie mi-am administrat a doua doză de vaccin.  Am recurs la această acțiune perfect legală din două motive principale:

  1. În toată această perioadă mi-am monitorizat evoluția parametrilor biologici și modificările induse de vaccin, iar rezultatele obținute în urma acestui experiment au fost deosebit de interesante și sunt foarte utile continuării cercetărilor noastre. Pe scurt vaccinul stimulează un răspuns puternic al sistemului imun.

2. În prezent colectivul OncoGen pregătește documentația pentru Agenția Națională a Medicamentului (ANM) în vederea aprobării începerii studiilor clinice.

Informația obținută din propria experiență de vaccinare va fi inclusă în această documentație și o consider în mod deosebit utilă pentru ANM în accelerarea procesului de aprobare a studiilor clinice. ” – a precizat dr . Virgil Păunescu

Profesorul dr. Virgil Păunescu a precizat ca și- a administrat vaccinul sub forma de picături nazale și se simte foarte bine .

Directorul Spitalului Județean Timișoara, sub egida căruia funcționează institutul OncoGen , a anuntat ca va demara o ancheta interna care sa elucideze dacă gestul doctorului Păunescu se încadrează in legislația existența.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH