10 august 2022
No menu items!

PRIMARUL ADRIAN DOBRE DA ASIGURĂRI ARTIȘTILOR PLOIEȘTENI CA NU VOR FI TRIMIȘI IN ȘOMAJ TEHNIC – GRUPUL CONSILIERILOR LIBERALI : „RESPECT ȘI ADMIRATIE PENTRU ARTIȘTI ” 

Cele mai vizualizate articole

„Nu am propus și nu voi propune intrarea în șomaj a angajaților instituțiilor de cultură și nu sunt de acord cu o astfel de decizie.” a anuntat , in aceasta seara , primarul Adrian Dobre, printr-o postare pe pagina sa personală de Facebook

Edilul orașului a postat acest mesaj pentru a liniști întreaga comunitate a artiștilor din instituțiile de cultura  din Ploiesti care in ultima perioada au fost ținta unei diversiuni și manipulări care a culminat cu publicarea și distribuirea in mediu online a  unor articole alarmiste , dar total nejustificate.

” Mai mult decat atât, nici nu aș putea să iau o asemenea decizie( n.r. trimiterea in șomaj tehnic ), pentru că ea aparține exclusiv directorilor și Consiliilor de Administrație ale instituțiilor respective (Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica Paul Constantinescu), nu îmi aparține mie. Eu, în calitate de primar, am obligația să asigur buget pentru salarii, ceea ce și fac. Cât despre fake news, am convingerea că ploieștenii îl pot identifica.”-  a precizat Adrian Dobre

Grupul consilierilor liberali susține intrutotul decizia pimarului Adrian Dobre și ii asigura pe artiștii ploieșteni de întregul respect pentru întreaga lor activitate , de admirația pentru modul in care au reușit sa își păstreze aproape publicul, in aceasta perioada,  folosind mediul online și le garantează ca întotdeauna vor găsi soluțiile bugetare pentru ca viața culturală ploieșteana sa nu aibă de suferit . Fake-news-urile sau luptele politice nu trebuie sa -i afecteze nici pe artiști și nici pe ploieșteni.

Cu toții trebuie sa aibă siguranța ca imediat ce măsurile de relaxare o vor permite, cortinele se vor ridica, artiștii vor urca in scena  și viața culturală a orașului se va reanima.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH