23 ianuarie 2022
No menu items!

Peste 15.000 de cazuri de COVID-19 în România! Nu se observă o încetinire a numărului de noi cazuri! INSP încă verifică raportările din teritoriu!

Cele mai vizualizate articole

Peste 15.000 de români au fost infectați cu COVID-19. Institutul Național de Sănătate Publică încă verifică raportările din teritoriu, deoarece s-au găsit multe neconcordanțe!

Deși în ultimele 24 de ore s-au făcut o serie de rectificări la numărul de cazuri/decese ale persoanelor care sunt infectate de Coronavirus, raportările la INSP fiind refăcute, Grupul de Comunicare Strategică a transmis situația la zi a cazurilor. Oficial, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.131 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.912 au fost declarate vindecate și externate.

La ATI, în acest moment, sunt internați 245 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.323 de persoane. Alte 20.462 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 248.056 de teste.

Totodată, până acum, 926 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PRAHOVA: APROAPE 500 DE CAZURI NOI DE COVID. TERAPIA INTENSIVĂ E PLINĂ

Prahova a raportat, azi,  494 dr cazuri noi de COVID si un deces asociat survenit la o femeie de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH