20 octombrie 2021
No menu items!

LA FRIZER ȘI COAFOR VOM INTRA DOAR DACĂ NU VOM AVEA TEMPERATURA MAI MARE DE 37 GRADE

Cele mai vizualizate articole

1.Prin activitatea de îngrijire personală se înțelege activitatea desfășurată în spații special destinate pentru frizerie, coafură, manichiură, pedichiură și cosmetică.
2.Accesul la aceste servicii se realizează cu programare prealabilă, astfel încât să nu existe  persoane  în  așteptare  în  interiorul  incintei,  asigurându-se  o  suprafață minimă de 4 mp pentru fiecare client și o distanță minimă de 2 m, între oricare 2 persoane apropiate;
3.La efectuarea programării, clientul va fi informat asupra faptului ca accesul în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii, care nu trebuie să depășească 37, sub rezerva absenței simptomelor virozelor respiratorii și cu dezinfecția mâinilor. Operatorul economic are obligația de a pune la dispoziție materialele și substanțele necesare.
4.Personalul angajat are obligația de a purta în permanență mânuși și mască, iar după fiecare client se va proceda la dezinfectarea instrumentarului și suprafețelor de lucru.
5.Măștile de protecție utilizate de personal vor fi schimbate la un interval de cel mult 4 ore, iar mânușile vor fi dezinfectate după fiecare client.
6.Incinta va fi aerisită la un interval de cel mult 2 ore.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Alte 9 unități de învățământ prahovene intră în sistemul online

În urma ședinței CJSU Prahova de astăzi a fost aprobată o nouă Hotărâre, prin care au fost trecut în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH