15 iunie 2024
No menu items!

SUNĂ UN PRIETEN ȘI DĂ-I UN CONTRACT DIN BANI PUBLICI! SAU CUM SE FAC ACHIZIȚIILE  „PE OCHI FRUMOȘI” LA RASP PLOIEȘTI

Cele mai vizualizate articole

Potrivit prevederilor art. 7 alin (5) din Legea nr. 98/2016: „autoritatea contractanta are dreptul de a achizitiona direct produse si servicii in cazul in care valoarea estimata a achizitiei fara TVA este mai mica de 135.060 lei…..”

Prevederea legala mai sus mentionata nu are nicio exceptie indiferent de natura produselor sau serviciilor achizitionate.

In dispret profund fata de lege, RASP Ploiesti, care pare a fi mosia pesedistului Raul Petrescu, a contractat direct, fara nicio procedura competitiva (nici măcar procedura simplificata sau procedura proprie) servicii de paza in valoare de 427.930 lei (88.607 €) cu societatea care i-a fost draga inimii, pe nume SC SOFTPREST PROTECT SECURITY SRL deținuta de d-na Silvica Brebeanu din Filipesti Târg.

Unde merge o achiziție directa merge și a doua si dacă nu v-am convins ca la timp de pandemie se fac bani frumoși, va spunem și ca același director a achiziționat cartușe de cerneala de la un Ionuț din Baltesti.  Nu e o gluma, chiar așa îl cheamă (Iorga Ionuț si are o „super” întreprindere individuală) și  caruia directorul Raul Petrecu i-a dat 4.000 de euro (20.000 lei) pentru cerneala.

Ambele contracte  au fost încheiate, cum altfel , in plină perioada de pandemie, când lumea era ocupată cu alte lucruri, pe 21 aprilie si pe 30 aprilie.(conform documentelor  anexate in facsimil).

Directorul  Raul Petrescu, pe care multi l-au compatimit, la acel moment,  pentru pedeapsa penală primita la o abatere absolut minora, ne dovedeste acum ca dispretuieste profund  legea, iar banul public il cheltuie dupa bunul plac.

Speram ca institutiile abilitate sa intervina, sa-i impute personal suma contractata nelegal și mai ales sa ancheteze și sa cântărească faptele acestui director impus politic de majoritatea din Consiliul Local.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies