21 aprilie 2024
No menu items!

INCEPAND DE MÂINE SE DESCHID PARCURILE IN PLOIESTI

Cele mai vizualizate articole

Odată cu încetarea  stării de urgentă, in Ploiesti, se vor redeschide parcurile . Spațiile de joaca rămân in continuare închise .

Primarul municipiului Ploiești, Adrian  Dobre, a precizat că, în continuare, este necesar să fie respectate măsurile impuse de specialiști, cu privire la păstrarea distanței sociale, prezența unui grup nu mai mare de trei persoane, eventual folosirea măștilor de protecție, având în vedere că riscurile îmbolnăvirii cu COVID-19 nu au dispărut, acestea fiind în continuare prezente.

Consiliului Local al Municipiului Ploiești, a decis , astăzi , alocarea sumelor necesare pentru achiziția în unitățile de învățământ de termometre și măști, necesare derulării controlului epidemiologic, atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, atunci când aceștia se vor prezenta la cursuri si la examene.

Referitor la transportul public de călători, luând în considerare faptul că, școlile rămân în continuare cu activitatea suspendată, cel puțin până la data de 2 iunie, programul va fi cel pe care operatorul de transport local, SC Transport Călători Express S.A, îl are stabilit pentru perioada vacantei.

In perioada 2 – 12 iunie când  elevii de clasa a VIII-a, a XII-a și clasa a XIII-a vor relua cursurile , programul transportului public local va fi modificat corespunzător.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies