18 ianuarie 2022
No menu items!

200 000 LEI – VALOAREA CELEI MAI MARI AMENZI DATE UNUI ANGAJATOR PRAHOVEAN CARE A CHEMAT LA LUCRU ANGAJAȚII DEȘI ACESTIA FIGURAU IN SOMAJ TEHNIC

Cele mai vizualizate articole

Inspectorii de muncă au aplicat amenda maximă, de 200.000 lei, unei firme din Prahova care şi-a chemat la muncă angajaţii, deşi ei aveau contractele de muncă suspendate. Este vorba despre o societate de fabricare a mobilei, iar controlul autorităţilor a survenit în urme unei reclamaţii. Inspectorii de munca au găsit in halele de producție 40 de angajați care figurau in șomaj tehnic .

De asemenea, o altă firmă din judeţ, producătoare de ambalaje de plastic  a fost amendată cu 60.000 de lei după ce trei persoane care aveau contractele suspendate și figurau in somaj tehnic au fost găsite la punctul de lucru.

Conform precizarilor făcute de directorul ITM controalele vor continua pentru verificarea corectitudinii declarațiilor depuse de angajatori in momentul suspendării contractelor de munca in vederea trecerii personalului in somaj tehnic pentru obținerea ajutorului oferit de guvern .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

O FEMEIE S-A ARUNCAT DE LA ETAJ PE ŞOSEAUA NORDULUI DIN PLOIEŞTI!

Incident grav petrecut azi, în jurul orei 15:15, pe Şoseaua Nordului din municipiul Ploieşti! O femeie de 66 de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH