21 aprilie 2024
No menu items!

CONTROL ITM – PRAHOVA : UN SFERT DINTRE MUNCITORII DE PE ȘANTIERE LUCRAU „LA NEGRU „

Cele mai vizualizate articole

În cadrul acţiunilor organizate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova în scopul identificării cazurilor de muncă nedeclarată, precum şi a verificării modului de respectare a prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii de muncă, sub coordonarea inspectorului şef, doamna Dumitra Ionescu, au întreprins o acţiune de control care a vizat în principal angajatori de pe raza judeţului Prahova care desfăşoară activităţi în domeniul construcţiilor.

Au fost efectuate verificări pe 25 de santiere unde au fost găsiți 96 de muncitori . Dintre acestia, 22 au declarat că nu au semnat contract individual de muncă, iar o persoană avea la momentul controlului în teren contractul individual de muncă suspendat.

La acţiunea organizată au participat domnul Tudor Polak, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale şi domnul Mihai Nicolae Ucă, inspector general de stat al Inspecţiei Muncii.

” Subliniem că la nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova vom monitoriza în continuare situaţiile de încălcare a prevederilor legislaţiei muncii şi vom acţiona pentru intrarea în legalitate şi sancţionarea comportamentelor abuzive, unul dintre principalele obiective ale instituţiei fiind acela de a menţine un echilibru între angajaţi şi angajatori şi toleranţă zero pentru abateri de la normele care afectează întreaga societate, pe angajatori şi angajaţi deopotrivă.” – se precizeaza intr- un comunicat de presa emis de ITM – Prahova .

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies