20 mai 2024
No menu items!

SECRETARUL DE STAT IN MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, HORATIU MOLDOVAN : 30 000 DE ROMANI VOR FI TESTAȚI PENTRU A CALCULA GRADUL DE IMUNIZARE A POPULAȚIEI

Cele mai vizualizate articole

Secretarul de stat in Ministerul Satatatii, Horatiu Moldovan, a anuntat , in aceasta seara intr- un interviu la televiziunea Digi24, ca incepand de luna viitoare va începe testarea populației pentru a calcula gradul de imunizare . Conform declarației secretarului de stat , 30 000 de romani urmează sa fie testați din toate regiunile țării.

” Vom testa populația, să vedem ce procent s-a infectat cu coronavirus, pe vârste, pe regiuni. Există mai multe formule de eșantionare, Institutul Național de Sănătate Publică va decide cum se va face această testare. ” a precizat Horatiu Moldavan explicând ca ” Oricum, testarea va avea loc după faza de maxim a epidemiei deoarece in  etapa în care încă se înregistrează cazuri nu se pot obține rezultate relevante.”Institutul Național de Sănătate  Publica va conduce această testare, iar Ministerul Sănătății va pune la dispoziție infrastructura necesară.
El a adăugat că recent au apărut teste rapide mult mai precise, aprobate de OMS, care vor fi folosite și în România, pentru a reduce cât mai mult marja de eroare.

” Vom testa populația, să vedem ce procent s-a infectat cu coronavirus, pe vârste, pe regiuni. Există mai multe formule de eșantionare, Intitutul Național de Sănătate Publică va decide cum se va face această testare”, a spus Horațiu Moldovan duminică seară.

4/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

4/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies