21 septembrie 2021
No menu items!

Fiecare secundă contează, 20 minute Sinaia-Bucuresti! Sinaia are heliport!

Cele mai vizualizate articole

Primăria orașului Sinaia a demarat în data de 18 martie 2020, lucrările de amenajare în regim de urgență a unui heliport în curtea Spitalului orășenesc.

Fiecare secundă contează, când discutăm de asistență medicală de urgență, iar ca urmare a blocajelor frecvente de pe DN1, a trebuit să găsim o soluție rapidă și fiabilă pentru asigurarea transportului rapid a pacienților. De ieri, în doar 20 de minute un pacient ajunge la un spital din București, iar asta înseamnă că i-am dat o șansă la viață. A fost un proiect vital, în această perioadă complicată, și mă bucur că l-am putut finaliza în doar 2 luni, cu resurse locale” Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia.

Heliportul face parte din cele 29 de puncte naționale ce oferă posibilitatea transportului aerian în regim de urgență și asigură preluarea pacienților de pe toată Valea Prahovei.

Echipajul SMURD a efectuat manevrele de test pentru noua pistă de aterizare din curtea spitalului, încă de la sfârșitul lunii martie.

Valoarea lucrărilor este de 160.900 lei cu TVA inclus, suma fiind alocată din bugetul local a Primăriei orașului Sinaia.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CURSURI ONLINE LA 17 CLASE DIN PRAHOVA DIN CAUZA COVID

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, un număr de 17 clase din...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH