24 iunie 2024
No menu items!

IN PRAHOVA CRESTE ZILNIC NUMĂRUL CAZURILOR DE COVID -19 .

Cele mai vizualizate articole

Numărul cazurilor de COVID-19 , in județul Prahova , creste in fiecare zi , ajungând, astăzi , la 133 . De la momentul primelor măsuri de relaxare, din data de 15 mai, numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a crescut cu 60%.

 92 dintre persoanele infectate au fost declarate vindecate și externate.

La secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și Spitalului Județean de Urgență Ploiești se află 4 persoane confirmate cu COVID-19. Două dintre acestea sunt în stare gravă și ventilate mecanic.

 

La Detașamentului ISU -Câmpina, unde in cursul zilei de ieri,  a fost confirmata infectarea cu COVID -19 a unui pompier au fost testați toți cei 28 de colegi din tura sa , considerați contacti direcți.  Primele 20 de rezultate primite de la laboratorul din Bicuresti care prelucrează testele  au fost negative. Autoritățile aștepta in aceasta seara și următorul lot de rezultate ,  la aflarea acestora , pompierii rămân in izolare și monitorizare medicală la domiciliu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies