27 noiembrie 2022
No menu items!

CRESTE NUMĂRUL POMPIERILOR INFECTAȚI CU COVID-19 . IN SEARA ACEASTA AU FOST CONFIRMATE INCA 9 CAZURI

Cele mai vizualizate articole

Inca 9 pompieri au fost confirmati, in aceasta seara,  ca fiind infectați cu noul coronavirus . Totalul pompierilor diagnosticați cu COVID-19, ajuns la 19. Acestia se aflau in izolare la domiciliu de câteva zile , iar in aceasta seara au fost internați la sectia de boli infectaiose ( Movila ) a Spitalului Județean de Urgente Ploiesti.

ISU Prahova a luat măsuri speciale de funcționare a detasamanentului din Câmpina .Conform unui comunicat de presa emis de instituție , pentru asigurarea intervenției au fost dislocate două autospeciale de stingere din Ploiesti in subunitati temporare de Intervenție amenajate la Câmpina si Baicoi -zona Canton. Acestea sunt încadrate cu echipaje din Detașamentele de Pompieri din Ploiesti. In acest fel se va asigura raionul de intervenție al Subunitatii de Pompieri din Câmpina fără a avea repercursiuni asupra timpului de răspuns la misiuni și intervenții.

La nivelul județului Prahova , numărul cazurilor de COVID-19 a crescut, ajungand la 162. Dintre acestia 19 sunt pompierii din cadrul Detașamentului ISU – CAMPINA.

94 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

62 de pacienți sunt inca internați , dintre care 2 la sectiile de terapie intensiva din Ploiesti și Câmpina .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT VIOLENT APROAPE DE SENSUL GIRATORIU SUSPENDAT. DOI ŞOFERI AU MURIT

Un accident rutier violent s-a produs, azi, pe strada Găgeni din Ploieşti, în apropierea sensului giratoriu suspendat. Două maşini în care...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH