27 noiembrie 2022
No menu items!

PERSONAJE JALNICE ARUNCATE DE SITE-URILE DE PROPAGANDA PSD IN LUPTA CU ADEVARUL ȘTIINȚIFIC DESPRE CORONAVIRUS

Cele mai vizualizate articole

In condițiile in care imensa majoritate a epidemiologilor din întreaga lume a confirmat ca indiscutabil pericolul reprezentat de COVID-19 , precum și necesitatea unor măsuri stricte de protectie , un site național de propaganda pesedista inunda spațiul public cu elucubratiile unor nulității fără nicio legătura cu domeniul .

Astfel, ne sunt servite ca ” mari dezvăluiri ” aberațiile unor frustrați din țara și din străinătate, cu teorii despre lipsa de însemnătate a COVID-19 și despre inutilitatea măsurilor de protectie .

Unul dintre acestia este covidiotul de partid (parca la alde, ultima varianta) Florin Constantinescu din Iași ,fanul înflăcărat al cuplului Dragnea- Dancila , cel a carui singura opera științifică o reprezintă jignirile și înjurăturile scabroase la adresa manifestanților anti-PSD din Piata Victoriei. Acest individ care nu are absolut nicio legătura cu epidemiologia, diagnosticarea sau tratarea COVID-19 știe un singur lucru : sa debiteze exact ce i se cere de la partid .

Același site , a livrat o NON- informație despre un așa zis raport al Ministerului de Interne German semnat de un cetățean pe nume Stephan Kohn, prezentat ca fiind o eminenta științifică . In realitate , cine are răbdarea de a se informa , afla ușor ca nu exista niciun raport al Ministerulului de Interne german ci doar niște păreri personale fără niciun fundament științific emise de un funcționar din minister de meserie politolog . Fără nicio legătura cu COVID-19, impotriva acestui Stephan Kohn s- a deschis o cercetare disciplinara și, probabil, acesta s- a gândit sa se apere aruncând niște opinii de amator privind lipsa de importantă a măsurilor de protectie .

Redacția NecenzuratPH.ro nu își aroga cunoașterea adevărului despre cât de periculos este noul coronavirus, care sunt măsurile necesare de protectie sau care măsuri nu ar fi necesare.

Exista, însă, un adevăr incontestabil, in cifre care nu pot fi puse la îndoiala, furnizat de situatia din Scandinavia.

Suedia , fără măsuri de restricție , deși și acolo au avut recomandări in sensul respectării distantarii sociale , are un total de 5 045 de cazuri și 483 de morti la un milion de locuitori , in total 50 931 de cazuri și 4 874 de decese .

Norvegia și Finlanda, țările vecine Suediei ,in stânga și dreapta , unde s- au aplicat măsuri de restricție ,prezintă cu totul alt bilanț :

Norvegia 1 592 cazuri și 45 decese la un milion de locuitori

Finlanda 1 279 cazuri și 59 decese la un milion de locuitori .

In condiții demografice, de caracteristici și comportament al populației absolut identice ,ain Suedia au murit de circa 10 ori mai mulți oameni decât in Norvegia și Finlanda.

In fata acestei realitati, chiar credem ca nu mai este nimic de demonstrat .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT VIOLENT APROAPE DE SENSUL GIRATORIU SUSPENDAT. DOI ŞOFERI AU MURIT

Un accident rutier violent s-a produs, azi, pe strada Găgeni din Ploieşti, în apropierea sensului giratoriu suspendat. Două maşini în care...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH