22 mai 2024
No menu items!

MĂSURI SPECIALE LUATE DE ISU PRAHOVA DUPĂ APARIȚIA FOCARULUI DE INFECȚIE COVID -19 LA CÂMPINA

Cele mai vizualizate articole

ISU Prahova a luat măsuri speciale după apariția focarului de COVID 19 la Detasamentul Câmpina .

Conform unui comunicat de presa emis de instituție , pentru asigurarea intervenției au fost dislocate două autospeciale de stingere din Ploiesti in subunitati temporare de Intervenție amenajate la Câmpina si Baicoi -zona Canton. Acestea sunt încadrate cu echipaje din Detașamentele de Pompieri din Ploiesti. In acest fel putem sa asiguram raionul de intervenție al Subunitatii de Pompieri din Câmpina fără a avea repercursiuni asupra timpului de răspuns la misiuni și intervenții.

La nivelul inspectoratului s-au înregistrat 10 cazuri de infectare cu Covid-19, a unor cadre care își desfășoară activitatea în plan operativ și au fost luate măsuri de protecție, conform protocoalelor medicale.

Pompierii din tura de serviciu din data 12 Iunie de la Detașamentul Câmpina, precum și cei de la Garda de Intervenție Baicoi si Punctul de Lucru Plopeni se afla in izolare la subunitati, pana la aflarea rezultatelor de la testare. Ceilalți pompieri din turele libere de la Detasamentul Câmpina, inclusiv Băicoi si Plopeni se afla in izolare la domiciliu împreuna cu familia.

In data de 13 Iunie au fost testați 123 de pompieri.

” Menționăm că de la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecția personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea inspectoratului au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.

Manifestăm o precupare deosebita pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție.

Menționam ca zilnic toți pompierii care intra in serviciu inclusiv personalul de la 8 ore este supus unui triaj epidemiologic, inclusiv prin măsurarea temperaturii.” – se precizeaza in comunicatul de presa .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies