28 octombrie 2021
No menu items!

INDRAGITA SOLISTA NICO SE AFLA IN IZOLARE LA DOMICILIU DUPĂ O FILMARE CU ANDREI ȘTEFĂNESCU – CONCERTUL PROGRAMAT IN ACEASTA SEARA SE AMÂNA

Cele mai vizualizate articole

Îndrăgita solista NICO trebuie sa stea in izolare la domiciliu după ce a fost la o filmare alături de Andrei Ștefănescu  confirmat  ca fiind infectat cu noul coronavirus.

Cu toate ca testul artistei a ieșit negativ, regulile DSP i- au impus sa rămână in izolare la domiciliu.

Teatru Toma Caragiu din Ploiesti a anuntat pe pagina oficială de Facebook ca spectacolul programat in aceasta seara ” Suflet Pereche ” care ar fi trebuit sa aibă loc la Parcul Municipal Vest se amâna .

” Stimati spectatori,

Din cauza unor probleme idependente de vointa noastra, reprezentatia de astazi a spectacolului concert Suflet pereche, a fost suspendata.  Deoarece in cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat in contact cu o persoana care ulterior a fost depistata cu Coronavirus, procedurile in vigoare ii cer artistei sa ramana izolata la domiciliu timp de doua saptamani. Mentionam ca testul pentru Coronavirus efectuat de artista a iesit negativ.

Contravaloarea biletelor va poate fi restituita atat inainte de ora stabilita pentru inceperea spectacolului,in Parcul Vest, cat si in programul de functionare al Agentiei de bilete a Teatrului.” – au anuntat in urma cu puțin timp  reprezentanții teatrului .

                             

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ÎNCEPE REABILITAREA A 4 LOCURI DE JOACĂ DIN PLOIEŞTI

Primăria Ploiești anunţă că, în parteneriat cu Grupul Rompetrol, va demara lucrările pentru amenajarea a patru locuri de joacă,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH