29 noiembrie 2023
No menu items!

A MURIT DUMITRU COMANESCU , CEL MAI BĂTRÂN BARBAT DIN LUME ȘI CARE ERA NĂSCUT IN JUDEȚUL PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

Dumitru Comanescu, care devenise in urma cu o luna cel mai bătrân barbat din lume, a murit, sambata, la vârsta de 111 ani și 231 de zile . Anuntul a fost făcut de Centrul pentru seniori -Bucuresti .

„Regretăm nespus trecerea în nefiinţă a domnului Dumitru Comănescu, care a avut loc în această dimineaţă (…) Ne-am bucurat de faptul că domnul Dumitru Comănescu a fost beneficiarul proiectului „Vieţi centenare”, că a fost distins cu titlul de Cel mai Vârstnic Cetățean al Municipiului București și, în urmă cu o lună, declarat cel mai vârstnic bărbat în viață, din lume”. se precizeaza int- un comunicat de presa al centrului pentru seniori Bucuresti.

Va remintim ca Dumitru COMANESCU era născut in județul Prahova in localitatea Pravita de Jos,pe 8 Noiembrie 1908.

A fost inginer agronom şi unul dintre cei mai valoroşi fitopatologi, fiind discipolul fondatorului Institutului de Cercetări Agronomice, Gheorghe Ionescu Siseşti.Dumitru Comănescu a devenit cel mai în batran bărbat de pe planetă, recunoscut de Cartea Recordurilor când avea vârsta   de 111 ani și 7 luni.

„Dragii mei, am primit cu emoție vestea cea mare, dar, în primul rând aș vrea să transmit condoleanțe familiei fostului lider mondial, Robert Weighton ( nr care avea 112 ani )
Mă simt onorat și binecuvântat să fiu acum, oficial, cel mai vârstnic bărbat din lume și să reprezint România la cel mai inalt nivel! Este incredibil!”, a declarat Dumitru Comănescu pentru site- ul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, la momentul recunoașteri sale in Cartea Recordurilor, precizând că secretul longevității sale a fost dragostea familiei, a soției, fiilor și nepoților.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH