27 ianuarie 2022
No menu items!

A MURIT DUMITRU COMANESCU , CEL MAI BĂTRÂN BARBAT DIN LUME ȘI CARE ERA NĂSCUT IN JUDEȚUL PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

Dumitru Comanescu, care devenise in urma cu o luna cel mai bătrân barbat din lume, a murit, sambata, la vârsta de 111 ani și 231 de zile . Anuntul a fost făcut de Centrul pentru seniori -Bucuresti .

„Regretăm nespus trecerea în nefiinţă a domnului Dumitru Comănescu, care a avut loc în această dimineaţă (…) Ne-am bucurat de faptul că domnul Dumitru Comănescu a fost beneficiarul proiectului „Vieţi centenare”, că a fost distins cu titlul de Cel mai Vârstnic Cetățean al Municipiului București și, în urmă cu o lună, declarat cel mai vârstnic bărbat în viață, din lume”. se precizeaza int- un comunicat de presa al centrului pentru seniori Bucuresti.

Va remintim ca Dumitru COMANESCU era născut in județul Prahova in localitatea Pravita de Jos,pe 8 Noiembrie 1908.

A fost inginer agronom şi unul dintre cei mai valoroşi fitopatologi, fiind discipolul fondatorului Institutului de Cercetări Agronomice, Gheorghe Ionescu Siseşti.Dumitru Comănescu a devenit cel mai în batran bărbat de pe planetă, recunoscut de Cartea Recordurilor când avea vârsta   de 111 ani și 7 luni.

„Dragii mei, am primit cu emoție vestea cea mare, dar, în primul rând aș vrea să transmit condoleanțe familiei fostului lider mondial, Robert Weighton ( nr care avea 112 ani )
Mă simt onorat și binecuvântat să fiu acum, oficial, cel mai vârstnic bărbat din lume și să reprezint România la cel mai inalt nivel! Este incredibil!”, a declarat Dumitru Comănescu pentru site- ul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, la momentul recunoașteri sale in Cartea Recordurilor, precizând că secretul longevității sale a fost dragostea familiei, a soției, fiilor și nepoților.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Depistat de polițiști cu un certificat de vaccinare al unei alte persoane

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 17:30, în timp ce acționau pe raza municipiului Ploieşti, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH