28 octombrie 2021
No menu items!

A FOST RAPORTAT PRIMUL DECES DIN FOCARUL ÎNREGISTRAT LA CĂMINUL DE BĂTRÂNI DE LA IZVOARELE .

Cele mai vizualizate articole

Astăzi a fost raportat primul deces inregistat in rândul bătrânilor din centrul privat de asistenta din comuna Izvoarele , unde la sfârșitul săptămanii trecute a fost inregistat cel mai mare focar de COVID, cu 71 de persoane infectate dintre care 50 sunt dintre persoanele vârstnice asistate. Este vorba despre un barbat in vârsta de 79 de ani , internat pe data de 25 la ATI in Spitalul Municipal Câmpina și care suferea de mai multe afecțiuni grave printre care diabet , AVC , neoplasm de prostata operat.

Tot in ultimele 24 de ore, a fost inregistat și al doilea deces, de data aceasta la un barbat in vârsta de 63 de ani , internat direct la ATI  in Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti, pe 23 iunie și confirmat ca infecatat cu COVID in aceeași zi. Și acesta avea mai multe afecțiuni grave .

Numărul total al deceselor înregistrate in județul Prahova , de la inceputul pandemiei și pana in prezent, a ajuns la 14 .

La sectiile ATI din Prahova sunt, astrăzi, internați zece pacienți, opt dintre ei fiind ventilați mecanic.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului  Prahova, 396 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus , 17 fiind diagnosticate in ultimele 24 de ore.

91 de pacienți asimptomatici sau cu cu forme ușoare, au fost externati după numai 10 zile de spitalizare, conform Ordinului ministrului Sănătățiinr.1137/2020. Acestia vor rămâne la domiciliu inca patru zile sub supraveghere medicală.

108 persoane au fost declarate vindecate și externate, reprezentând o rata de vindecare de numai 27,27%, in timp ce la nivel național rata de vindecare a depășit 71%.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH