23 februarie 2024
No menu items!

A FOST RAPORTAT PRIMUL DECES DIN FOCARUL ÎNREGISTRAT LA CĂMINUL DE BĂTRÂNI DE LA IZVOARELE .

Cele mai vizualizate articole

Astăzi a fost raportat primul deces inregistat in rândul bătrânilor din centrul privat de asistenta din comuna Izvoarele , unde la sfârșitul săptămanii trecute a fost inregistat cel mai mare focar de COVID, cu 71 de persoane infectate dintre care 50 sunt dintre persoanele vârstnice asistate. Este vorba despre un barbat in vârsta de 79 de ani , internat pe data de 25 la ATI in Spitalul Municipal Câmpina și care suferea de mai multe afecțiuni grave printre care diabet , AVC , neoplasm de prostata operat.

Tot in ultimele 24 de ore, a fost inregistat și al doilea deces, de data aceasta la un barbat in vârsta de 63 de ani , internat direct la ATI  in Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti, pe 23 iunie și confirmat ca infecatat cu COVID in aceeași zi. Și acesta avea mai multe afecțiuni grave .

Numărul total al deceselor înregistrate in județul Prahova , de la inceputul pandemiei și pana in prezent, a ajuns la 14 .

La sectiile ATI din Prahova sunt, astrăzi, internați zece pacienți, opt dintre ei fiind ventilați mecanic.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului  Prahova, 396 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus , 17 fiind diagnosticate in ultimele 24 de ore.

91 de pacienți asimptomatici sau cu cu forme ușoare, au fost externati după numai 10 zile de spitalizare, conform Ordinului ministrului Sănătățiinr.1137/2020. Acestia vor rămâne la domiciliu inca patru zile sub supraveghere medicală.

108 persoane au fost declarate vindecate și externate, reprezentând o rata de vindecare de numai 27,27%, in timp ce la nivel național rata de vindecare a depășit 71%.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZECI DE ELEVI AI UNUI LICEU DIN PLOIEŞTI AU PRIMIT BURSE… FĂRĂ A TRECE PE LA ŞCOALĂ

Zeci de elevi ai Liceului Tehnologic Administrativ şi de Servicii "Victor Slăvescu" au primit burse, deşi nu au fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies