25 iulie 2021
No menu items!

A FOST RAPORTAT PRIMUL DECES DIN FOCARUL ÎNREGISTRAT LA CĂMINUL DE BĂTRÂNI DE LA IZVOARELE .

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Astăzi a fost raportat primul deces inregistat in rândul bătrânilor din centrul privat de asistenta din comuna Izvoarele , unde la sfârșitul săptămanii trecute a fost inregistat cel mai mare focar de COVID, cu 71 de persoane infectate dintre care 50 sunt dintre persoanele vârstnice asistate. Este vorba despre un barbat in vârsta de 79 de ani , internat pe data de 25 la ATI in Spitalul Municipal Câmpina și care suferea de mai multe afecțiuni grave printre care diabet , AVC , neoplasm de prostata operat.

Tot in ultimele 24 de ore, a fost inregistat și al doilea deces, de data aceasta la un barbat in vârsta de 63 de ani , internat direct la ATI  in Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti, pe 23 iunie și confirmat ca infecatat cu COVID in aceeași zi. Și acesta avea mai multe afecțiuni grave .

Numărul total al deceselor înregistrate in județul Prahova , de la inceputul pandemiei și pana in prezent, a ajuns la 14 .

La sectiile ATI din Prahova sunt, astrăzi, internați zece pacienți, opt dintre ei fiind ventilați mecanic.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului  Prahova, 396 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus , 17 fiind diagnosticate in ultimele 24 de ore.

91 de pacienți asimptomatici sau cu cu forme ușoare, au fost externati după numai 10 zile de spitalizare, conform Ordinului ministrului Sănătățiinr.1137/2020. Acestia vor rămâne la domiciliu inca patru zile sub supraveghere medicală.

108 persoane au fost declarate vindecate și externate, reprezentând o rata de vindecare de numai 27,27%, in timp ce la nivel național rata de vindecare a depășit 71%.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Băieții de la înot se pregătesc să ne aducă bucurie! Popovici și Glință calificați în semifinale

Printre atâtea eliminări, iată că avem și vești bune. Cel mai tânăr component al României la JO de la...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH