10 august 2022
No menu items!

FIRMA DE MEDICAMENTE DE UZ VETERINAR DIN FILIPESTII DE PĂDURE UNDE A IZBUCNIT UN FOCAR COVID- 19 A SUSPENDAT DOAR PARȚIAL ACTIVITATEA

Cele mai vizualizate articole

Societatea Pasteur, din localitatea prahoveana Filipestii de Pădure, unde a izbucnit un focar de infecție COVID-19, și- a suspendat doar parțial activitatea, continuând sa  „primească și să onoreze comenzi, în condiții de igienă și siguranță. Depozitele sunt deschise și operaționale, iar echipele de vânzări și customer suport sunt integral funcționale.” – au anuntat reprezentanții societății prin intermediul unui comunicat .

16 angajați ai societății Pasteor au fost confirmati in cursul ultimelor zile ca fiind infectați cu noul coronavirus. Majoritatea dintre acestia făceau naveta din localități din județul Dâmbovița .

” 16 angajați ai Pasteur Filiala Filipești au fost confirmați cu covid19 ca urmare a testărilor solicitate de companie, dupa raportarea primului caz de infectare. Managementul a decis proactiv închiderea unității de producție afectate și a contactat imediat autoritățile pentru demararea operațiunilor de dezinfectare, anchetă epidemiologică și coordonare a eforturilor. Suntem în strânsă legătură cu acestea și cooperăm total pentru limitarea potențialelor efecte. Colegii confirmați cu covid19 sunt în prezent asimptomatici și în stare bună.(…) Cele 16 cazuri de covid19 au fost înregistrate doar la una dintre cele două unități de producție pe care Pasteur Filiala Filipești le deține la Filipeștii de Pădure. Acestea se află  în clădiri separate, la o distanță de circa 100 metri una de alta și beneficiază  fiecare  de personal și fluxuri distincte. Doar unitatea afectată a fost temporar închisă. Cea de-a doua funcționează în continuare, în condiții crescute de siguranță și protecție. Monitorizăm în continuare situația și suntem în contact permanent cu autoritățile”.- se precizeaza intr- un comunicat postat pe pagina oficială a companie .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Terenul și CET-ul Brazi pregătite să fie transmise primăriei Ploiești

Consiliul Județean Prahova a adoptat, azi, o hotărâre prin care a preluat de la Parcul Industrial Brazi terenul pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH