29 noiembrie 2023
No menu items!

FOCARUL COVID DE LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENTE DIN PLOIESTI S- A EXTINS . SUNT 11 PERSOANE INFECTATE DINTRE CARE 4 PACIENȚI

Cele mai vizualizate articole

Focarul de COVID-19 de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti continuă să se extindă, patru noi cazuri de îmbolnăvire fiind confirmate în ultimele 24 de ore. Astfel, până acum au fost testate pozitiv 11 persoane, respectiv un medic, patru asistente, două infirmiere şi patru pacienţi.„Măsurile dispuse de unitatea medicală şi aprobate de către Direcţia de Sănătate Publică ca urmare a acestei situaţii constau în: dezinfecţia tuturor spaţiilor unde au fost identificate cazurile pozitive, restricţionarea deplasării personalului secţiilor Interne I şi Diabet şi Boli de Nutriţie (ambele secţii sunt pe acelaşi tronson) pe alte secţii, sistarea internărilor la Interne I cu dirijarea pacienţilor către alte spitale care au în structura lor şi această specializare”,  a anuntat Prefectura Prahova.

La nivelul județului Prahova , pana la aceasta data, au fost confirmate 614 persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea 133 au fost declarate vindecate (rata de vindecare de numai 21,66%) iar 30 de persoane au decedat ( 6 in ultimele 24 d ore ) .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH