17 septembrie 2021
No menu items!

ZI NEAGRĂ IN PRAHOVA : 6 DECESE ASOCIATE CU INFECȚIA CU NOUL CORONAVIRUS IN 24 DE ORE . 3 DINTRE CEI DECEDAȚI PROVIN DIN CENTRUL DE BĂTRÂNI DE LA IZVOARLE.

Cele mai vizualizate articole

6 decese noi, asociate COVID-19, au fost raportate în Prahova în ultimele 24 de ore, între cei care şi-au pierdut viaţa fiind şi trei bătrâni de la căminul din localitatea Izvoarele. Toţi cei care au decedat aveau comorbidităţi, între care ciroză hepatică toxică, cardiopatie ischemică, diabet zaharat şi diverse boli în fază terminală.

De la începutul epidemiei şi până în prezent au fost confirmate în Prahova cu noul coronavirus 614 persoane ( cu 27 mai multe faţă de ziua precedentă) dintre care 30 au decedat (6 decese raportate în ultimele 24 de ore), iar 133 au fost declarate vindecate şi externate.

În spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, sunt internate 160 de persoane, dintre acestia 37 sunt doar suspecte că ar fi infectate cu noul coronavirus.

In secţiile de Terapie Intensivă din Ploiesti si Câmpina sunt internaţi 13 pacienți in stare gravă , 8 dintre ei fiind ventilaţi mecanic.

Până în prezent, în Prahova, au fost efectuate 7.458 de teste pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Fotbaliștii ploieșteni sunt pe primul loc în Liga 2!

ACS Petrolul 52 a ajuns pe primul loc în Liga 2 după meciul de astăzi contra Ripensia Timișoara. Gruparea...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH