15 iunie 2024
No menu items!

ZI NEAGRĂ IN PRAHOVA : 6 DECESE ASOCIATE CU INFECȚIA CU NOUL CORONAVIRUS IN 24 DE ORE . 3 DINTRE CEI DECEDAȚI PROVIN DIN CENTRUL DE BĂTRÂNI DE LA IZVOARLE.

Cele mai vizualizate articole

6 decese noi, asociate COVID-19, au fost raportate în Prahova în ultimele 24 de ore, între cei care şi-au pierdut viaţa fiind şi trei bătrâni de la căminul din localitatea Izvoarele. Toţi cei care au decedat aveau comorbidităţi, între care ciroză hepatică toxică, cardiopatie ischemică, diabet zaharat şi diverse boli în fază terminală.

De la începutul epidemiei şi până în prezent au fost confirmate în Prahova cu noul coronavirus 614 persoane ( cu 27 mai multe faţă de ziua precedentă) dintre care 30 au decedat (6 decese raportate în ultimele 24 de ore), iar 133 au fost declarate vindecate şi externate.

În spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, sunt internate 160 de persoane, dintre acestia 37 sunt doar suspecte că ar fi infectate cu noul coronavirus.

In secţiile de Terapie Intensivă din Ploiesti si Câmpina sunt internaţi 13 pacienți in stare gravă , 8 dintre ei fiind ventilaţi mecanic.

Până în prezent, în Prahova, au fost efectuate 7.458 de teste pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies