25 octombrie 2021
No menu items!

ALERTĂ ÎN SPITALE- NOI CAZURI DE INFECTĂRI ÎN RANDUL CADRELOR MEDICALE DIN PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Managerul Spitalului Municipal Ploieşti a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. Acesta este acum internat, iar în spital a fost demarată o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacţilor şi testarea personalului medical.
De asemenea, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Ploieşti, este infectată o asistentă, ea fiind confirmată noaptea trecută. Şi în acest caz, reprezentanţii DSP au demarat o anchetă epidemiologică în rândul angajaţilor şi pacienţilor care ar fost în contact cu asistenta diagnosticată cu COVID-19.
Reamintim că la nivelul Spitalului Judeţean a izbucnit zilele trecute un focar de infecţie cu SARS-CoV-2, până în prezent fiind confirmate ca infectate 7 cadre medicale de la Secţia Interne (printre care şi medicul şef de secţie) şi 4 pacienţi.
La nivelul judeţului Prahova numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus se schimbă de la oră la oră, în acest moment fiind confirmate 682 de persoane, iar autorităţile aşteptă rezultatul testelor prelevate în urma anchetelor epidemiologice din cele două spitale în care au apărut noile cazuri de îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH