21 aprilie 2024
No menu items!

ALERTĂ ÎN SPITALE- NOI CAZURI DE INFECTĂRI ÎN RANDUL CADRELOR MEDICALE DIN PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Managerul Spitalului Municipal Ploieşti a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. Acesta este acum internat, iar în spital a fost demarată o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacţilor şi testarea personalului medical.
De asemenea, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Ploieşti, este infectată o asistentă, ea fiind confirmată noaptea trecută. Şi în acest caz, reprezentanţii DSP au demarat o anchetă epidemiologică în rândul angajaţilor şi pacienţilor care ar fost în contact cu asistenta diagnosticată cu COVID-19.
Reamintim că la nivelul Spitalului Judeţean a izbucnit zilele trecute un focar de infecţie cu SARS-CoV-2, până în prezent fiind confirmate ca infectate 7 cadre medicale de la Secţia Interne (printre care şi medicul şef de secţie) şi 4 pacienţi.
La nivelul judeţului Prahova numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus se schimbă de la oră la oră, în acest moment fiind confirmate 682 de persoane, iar autorităţile aşteptă rezultatul testelor prelevate în urma anchetelor epidemiologice din cele două spitale în care au apărut noile cazuri de îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies