21 aprilie 2024
No menu items!

ATENȚIE ! DE LUNI SE VOR RIDICA MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR – TAXA DE ELIBERARE A MAȘINII ESTE DE 450 lei

Cele mai vizualizate articole

SGU Ploieşti anunţă că, începând de luni, 13 iulie, va începe să ridice toate maşinile care sunt parcate neregulamentar.

În conformitate cu art. 8 al Hotărârii de Consiliu Local nr.410/2019, angajaţii societăţii vor derula activităţi de ridicare a autovehiculelor în toate cazurile în care este interzisă oprirea voluntară; în zona de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă”; în zona de acţiune a indicatorului cu semnificaţia „Staţionarea interzisă” şi a marcajului cu semnificaţia de interzicere a staţionării; pe drumurile publice cu o lăţime mai mică de 6 metri; în dreptul căilor de acces care deservesc proprietăţile alăturate drumurilor publice; în pante şi în rampe; în locul unde este instalat indicatorul cu semnificaţia „Staţionare alternantă”, în altă zi sau perioadă decât cea permisă, sau indicatorul cu semnificaţia „Zona de staţionare cu durată limitată” peste durata stabilită; staţionarea, parcarea ilegală in parcările cu plată sau blocarea accesului in parcări; în maxim trei ore de la întocmirea notei de constatare care stabileşte blocarea autovehiculului de către echipajul de blocări al Societăţi Comerciale Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L.; staţionarea, parcarea pe locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilităţi fara a respecta prevederile legale in vigoare; staţionarea, parcarea în dreptul căilor de acces către instituţii, proprietaţi gospodăreşti, hidranţi.

Eliberarea vehiculului ridicat se va face în urma achitării unui tarif de 450 lei (pentru cele ridicate şi depozitate în perimetrul amenajat în acest sens la sediul societăţii- str. Ghighiului) la care se adaugă un tarif de 91 lei pentru fiecare zi de depozitare, respectiv 220 lei pentru vehiculele în curs de ridicare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies