2 mai 2024
No menu items!

GRECII AU INASPRIT CONDIȚIILE  PENTRU ACCESUL TURIȘTILOR ROMANI – SE CERE OBLIGATORIU TEST COVID NEGATIV

Cele mai vizualizate articole

Guvernul de la Atena a impus reguli noi pentru turiștii romani.

Incepand de marți, 14 Iulie, ora 6.00, toți turiștii care intră în țară prin vama Kulata-Promachonas, singurul punct de frontieră terestru deschis în acest moment, trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19 care nu trebuie sa fie mai vechi de 72 de ore . Pot intra în Grecia fără acest test doar diplomatii, medicii și lucrătorii în transporturi.

De asemenea, trebuie completat în continuare și formularul online de către turiști, cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în țară.

Măsura a fost impusă după ce 100 de turiști străini care au ajuns în Grecia au fost confirmați cu COVID-19. Printre aceștia se număra și 3 români, potrivit MAE.

” Am decis luarea unor măsuri pentru cetăţenii ţărilor vecine care vin pe cale terestră. Toate persoanele care vor intra, începând de marţi, 14 iulie, pe la punctul vamal Promahonas, de la frontiera cu Bulgaria, vor trebui să prezinte teste negative efectuate cu cel mult 72 de ore înainte de ajungerea în Grecia”, a spus Stelios Petsas, purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Atena.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Zece pentru primăria Ploiești! 11 formațiuni/ alianțe politice vor să ajungă în Consiliul Local!

Pentru funcția de primar al municipiului Ploiești și-au depus candidatura 9 formațiuni/ alianțe politice și un candidat independent. Pentru...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies