4 decembrie 2023
No menu items!

PRAHOVA A DEPĂȘIT PRAGUL DE 700 DE INFECTĂRI CU NOUL CORONAVIRUS – AU FOST INTERNAȚI PRIMII PACIENȚI IN STARE GRAVĂ IN UNITATEA MOBILA DE TERAPIE INTENSIVA

Cele mai vizualizate articole

Judeţul Prahova a depăşit pragul de 700 de infectări cu noul coronavirus! Ultima raportare (astăzi, ora 13.00 ) arată că, la nivelul județului , 710 persoane confirmate de la începutul pandemiei, în creştere cu 31 de cazuri faţă de ziua de ieri. Din totalul celor testaţi pozitiv, 33 au decedat, iar 159 au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi,reprezentând o rata de vindecare numai 22,39%.

În spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, în secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 19 pacienţi. A fost operaţionalizată şi unitatea mobilă de Terapie Intensivă care a ajuns în urmă cu două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.

Astfel, în această unitate de terapie intensivă mobilă care are 12 posturi pentru suport ventilator au fost mutaţi deja primii 10 pacienţi testaţi pozitiv care se află în stare gravă.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH