23 septembrie 2021
No menu items!

RAED ARAFAT , MESAJ DUR PENTRU CEI CARE AU PROTESTAT  IN PIATA VICTORIEI : ” ÎI AȘTEPTĂM LA SPITAL ! „

Cele mai vizualizate articole

Raed Arafat le- a transmis un mesaj dur celor câteva sute de persoane care, duminica seara, au protestat in Piata  Victoriei impotriva „legii carantinei”.

” O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul mi-a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti, şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi… Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a declarat Raed Aradat intr- o intervenție televizata .

 

” Îi asteptam la spital ! ” a concluzionat Raed Arafat , care a completat ca ” dacă  te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”.

Duminica seara , careva sute de persoane s- au strâns in Piata Victorie din Bucuresti pentru a protesta impotriva ” legii carantinei ” , au reclamat  ” dictatura sanitara ” și au acuzat  autoritățile de modul in care gestionează pandemia . Majoritatea protestatarilor nu au purtat masca in timpul manifestației și nu au respectat normele de distanțare fizica.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

O angajată a unei fabrici de confecții și-a câștigat drepturile salariale în instanță

Cazul este unul ”clasic”, firma nu plătea nici măcar salariul minim, asta pe timp de pandemie, iar în momentul...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH