2 octombrie 2023
No menu items!

RECORD TRIST IN PRAHOVA – PESTE 70 DE CAZURI NOI DE COVID -19 IN ULTIMELE 24 DE ORE 

Cele mai vizualizate articole

 

Noul coronavirus continuă să facă ravagii în judeţul Prahova. Doar în ultimele 24 de ore au fost raportate 73 de cazuri noi, totalul ajungând astfel la 993 de persoane infectate. Dintre acestea, 176 au fost declarate vindecate reprezentând o rata de vindecare de numai 17,72 % ( printre cele mai mici din toată țara ).
In secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 21 de pacienţi confirmaţi cu noul cororavirus, dintre care 18 sunt in stare gravă, intubați și ventilați mecanic.

in ultimele 24 de ore au fost înregistrate și doua decese asociate infectării cu COVID-19, numărul  total al prahovenilor care au pierdut lupta cu noul coronavirus ajungând la 48 .

Direcţia de Sănătate Publică Prahova explică numărul mare de cazuri raportate azi prin numărul mare de teste efectuate la cerere de cei care vor să plece în vacanţă, dar şi de către angajatori.

„Este o răspândire destul de mare comunitară. Ca şi număr de focare, astăzi avem 14, dar numărul mare pe care l-am raportat astăzi nu are legătură cu niciunul dintre focare. Sunt foarte multe teste care sunt transmise DSP-ului de către angajatori sau angajaţi care au fost supuşi testării în vederea asigurării condiţiilor de muncă, iar ca număr în ordine ar fi testele efectuate de persoanele fizice care au vrut să plece în vancaţă, destul de multe, şi care cu această ocazie au constatat că sunt pozitive. Aceste două sunt motivele principale pentru care astăzi avem un număr atât de mare de cazuri raportate”, a spus directorul interimar al DSP Prahova.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

UN PRAHOVEAN A RĂMAS FĂRĂ MAŞINĂ DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND SACI CU GUNOI LA MARGINEA PĂDURII

Un prahovean a rămas fără maşină, după ce jandarmii l-au prins aruncând saci cu gunoi la marginea pădurii. Incidentul a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH