29 iunie 2022
No menu items!

PRAHOVA : S-A DEPĂȘIT PRAGUL DE 1000 DE CAZURI DE COVID- 19 ȘI 50 DE DECESE

Cele mai vizualizate articole

În județul Prahova a fost depășit pragul de 1000 de cazuri de COVID-19. In ultimele 24 de ore au fost inregistrate 35 de noi cazuri de infectări cu SARS COV2 , numărul total ajungând, astfel, la 1028 . Dintre acestea, numai 179 de persoane au fost declarate vindecate reprezentând o rata de vindecare de 17,41% .

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în secțiile de Terapie Intensivă din Ploiesti și Câmpina sunt internați 18 pacienți dintre care 13 sunt intubați și ventilați mecanic.

Numărul deceselor asociate COVID -19 , in județul Prahova a ajuns la 50, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate doua noi decese la pesoame cu vârsta de 77 și respectiv 88 de ani care prezentau și alte afecțiuni cronice .

Conform informațiilor oferite de autorități, in Prahova, a fost declarat un nou focar de infecție cu noul coronovirus, intr- o societate comercială din localitatea Aricestii Rahtivani, unde au fost confirmate ca infectate 4 persoane din cadrul biroului de contabilitate . Ca urmare a acestui lucru, s-a dispus testarea personalului din departamentul de unde provin persoanele infectate, dar și suspendarea activității în compartimentul respectiv, pentru o perioadă de 14 zile, și dezinfecția spațiilor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE CANICULĂ ÎN PRAHOVA. DOZATOARE CU APĂ- ÎN MAI MULTE ZONE ALE PLOIEŞTIULUI

Prahova se află sub avertizare Cod galben de caniculă. În acest context, Primăria Ploieşti anunţă că se vor lua o...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH