28 mai 2022
No menu items!

ZECI DE PERSOANE DIN PRIMĂRIA PLOIESTI VOR FI TESTATE  DUPĂ CE CITY MANAGERUL ORAȘULUI A FOST CONFIRMAT CA INFECTAT CU SARS COV 2

Cele mai vizualizate articole

Primăria Ploieşti se află la un pas de a fi declarată focar de coronavirus. După ce city managerul Teodora Marin a fost testată pozitiv, 13 persoane care au avut contact direct cu aceasta, între care secretara şi şoferul, au fost trimise la domiciliu şi vor fi testate pentru SARS-CoV-2.

Primarul Adrian Dobre a explicat că alte două cazuri sunt la nivelul Direcţiei Tehnic Investiţii (DTI) şi al Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare (ASSC). Unul dintre cazuri dintre este mai vechi, persoana infectată fiind deja vindecată, iar cel de-al doilea caz, respectiv cel de la ASSC, este un caz activ. Toţi colegii de birou ai angajatului depistat pozitiv au fost trimişi la domiciliu şi vor fi testaţi. De asemenea, spaţiile în care cei infectaţi lucrează vor fi dezinfectate, iar DSP va efectua o anchetă epidemiologică pentru depistarea tuturor contacţilor. La ASSC mai sunt trei persoane suspecte , fiind vorba despre angajaţi care au în familie rude testate pozitiv pentru noul coronavirus. Toţi aceştia se află la domiciliu şi vor fi testaţi. Probele pentru angajaţii primăriei şi ai instituţiilor subordonate vor fi prelevate la Spitalul de Pediatrie, într-un spaţiu special amenajat, aici fiind disponibil un aparat Real Time PCR full automat care eliberează rezultatele în cinci ore.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Festival la ceas aniversar!

Devenit o tradiție, Festivalul Național al Teatrelor de Revistă pentru Copii a ajuns la ediția cu numărul 25! Doar...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH