9 august 2022
No menu items!

PRAHOVA : PESTE 100 DE CAZURI NOI DE COVID IN ULTIMELE 24 DE ORE

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore au fost raportate 108 cazuri noi de COVID . De la  începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, 1431 de persoane au fost confirmate ca infectate cu SARS COV2 . Dintre acestea 207 au fost declarate vindecate , reprezentând o rata de vindecare de numai 14,46% .

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în sectiile ATI – COVID din Campina și Ploiesti sunt internați 16 pacienți, dintre care 14 sunt in stare gravă , intubați și ventilați ,mecanic .

DSP Prahova precizat ca a numărul mare de cazuri este generat de o sporire a testărilor, atât la cerere (în cazul celor care doresc să călătorească în anumite state care solicită la graniță o dovadă în acest sens), cât și a contacților direcți ai persoanelor infectate cu SARS-CoV 2, dar și a neglijării măsurilor de protecție de către mare parte din populație.

Autoritățile sanitare, dar și prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, revin cu un apel pentru respectarea distanțării fizice, a purtării măștilor de protecție, a igienizării dese a mâinilor și suprafețelor comune utilizate, a evitării pe cât posibil a deplasărilor care nu sunt urgente, a evitării locurilor aglomerate, iar în cazul prezentării simptomelor asociate COVID să contacteze medicul de familie sau să sune la 112 în vederea unei evaluări de specialitate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN SALVAMAR A MURIT, ASTĂZI, PE LITORALUL ROMÂNESC ÎNCERCÃND SA SALVEZE UN TURIST

Astăzi, a fost arborat steagul roșu pe toate plajele din sudul litoralului românesc. Turiștii nu au ținut, însă, cont...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH