15 aprilie 2024
No menu items!

ALERTĂ! 120 DE CAZURI NOI DE COVID-19 ÎN PRAHOVA ŞI ÎNCĂ  2 FOCARE LA SOCIETĂȚI COMERCIALE

Cele mai vizualizate articole

Noul coronavirus face ravagii în Prahova! Doar în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 120 de cazuri noi, ajungându-se astfel la 1.631 de persoane infectate. Dintre acestea 211 au fost declarate vindecate , reprezentând o rata de vindecare de numai 12.9% .

Ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a trei persoane (două de sex feminine şi una de sex masculin), cu vârste între 34 şi 78 de ani. Toate prezentau comorbidităţi, numărul total al persoanelor care și- au pierdut viața după ce s- au infectat cu noul coronavirus  ajungând la 71 .

De asemenea, două noi focare au fost înregistrate în judeţ, la două societăţi comerciale. Doar aici sunt în total 61 de cazuri, dintre care 36 la o firmă, iar 25 la cealaltă.

În ambele cazuri s-a dispus testarea întregului personal angajat, reorganizarea activităţii şi realizarea dezinfecţiei generale.

Conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, în secţiile de Terapie Intensivă, sunt internaţi -24 pacienţi, dintre care 18 sunt in stare gravă , intubați și ventilaţi mecanic

La acesta ora, la nivelul întregului județ mai sunt 5 paturi libere in sectiile ATI și 22 de paturi in saloanele destinate pacienților COVID .

Autoritățile aștepta ca in cursul zilei de astăzi, Ministerul Sănătății sa autorizeze funcționarea ca ” spital – suport – COVID ” inca patru unități sanitare din județ ( spitalele din Băicoi, Breaza și Florești și un pavilion din Spitalul Voila Câmpina ) , care ar însemna in supliment de 130 de paturi destinate pacienților infectați cu noul coronavirus .

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

MAȘINI DE EPOCĂ/ POVESTEA UNEI DUBIȚE VECHI, FOLOSITĂ LA CĂRĂTUL CARTOFILOR, TRANSFORMATĂ ÎNTR-O BIJUTERIE PE ROȚI

O dubiţă VW veche de 47 de ani, folosită de o familie din Harghita la căratul cartofilor, a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies