23 septembrie 2021
No menu items!

PRIMA ALIANȚĂ PNL- USR- PLUS DIN ȚARĂ A DECLARAT CĂ VA SCOATE PRAHOVA DE SUB JUGUL PSD!

Cele mai vizualizate articole

Prahova este primul judeţ unde forţele de dreapta şi-au dat mână în mod oficial pentru a scoate administraţia de sub jugul PSD. Preşedintele USR Prahova, Mihai Poliţeanu, a anunţat, azi, că USR, PNL şi PLUS au semnat un protocol politic privind o alianţă a celor trei partide la alegerile locale din septembrie în ceea ce priveşte preşedinţia Consiliului Judeţean şi obţinerea unei majorități absolute în forul legislativ judeţean.
Mesajul nostru comun către dvs, către prahoveni şi către ţară este următorul: astăzi, este începutul sfârşitului pentru PSD în Prahova şi pentru clanurile Cosma şi Ghiţă care conduc Prahova. Este începutul sfârşitului pentru caracatiţa pesedistă care a sugrumat acest judeţ în ultimii 20 de ani. Astăzi, USR, PNL şi PLUS au semnat un protocol politic care consfinţeşte o alianţă electorală pt alegerea preşedintelui CJ şi alegerea Consilului Judeţean. Vrem să câştigăm majoritatea absolută în CJ şi preşedinţia CJ. Nu ne-a fost uşor (…) a fost un compromis politic şi o decizie greu de luat, dar riscul ca Prahova să continue să fie un baronat condus de familia Cosma direct sau prin interpuşi cum ar fi Bogdan Toader, ne-a convins să lăsăm deoparte orice neînţelegeri, orice viziuni diferite privind politica naţională şi, respectând independenţa fiecărui partid şi acceptând competiţia liberă între partidele noastre la nivel local şi naţional, am decis să ne unim forţele pentru a scoate definitiv Prahova de sub zodia nefastă a PSD odată cu alegerile locale din septembrie 2020„, a spus Poliţeanu.
În urma protocolului, cele trei partide au agreat faptul că, printre candidaţii la Consiliul Judeţean nu vor fi persoane cu probleme penale, nici persoane aflate în incompatibilitate sau conflict de itnerese şi nici foşti membri ai PSD.
Astfel, la şefia CJ va candida preşedintele PNL, Iulian Dumitrescu, susţinut de USR-PLUS, pentru funcţie de vicepreşedinte urmând a fi susţinut candidatul USR-PLUS, Cristian Apostol.
Lista de candidaţi pentru CJ va fi deschisă de USR-PLUS, mergându-se apoi în alternanţă cu PNL până la poziţia 16.
De asemenea, o alianţă electorală va fi valabilă între cele trei partide şi la Câmpina, unde va fi susţinut pentru funcţia de primar candidatul USR-PLUS Cătălin Florescu, mergându-se apoi, pentru lista de consilieri, în „fermoar” pe întreaga listă. La fel se va întâmpla şi la Mizil, unde pentru funcția de primar va fi susţinut candidatul USR-PLUS, Claudiu Minea, la fel se va întâmpla şi la Blejoi.
Cele trei partide sunt în discuţii şi la Buşteni şi Boldeşti Scăieni, fiecare filială locală având libertatea de a decide dacă doreşte să intre într-o alianţă. La Ploieşti, cele trei partide vor merge separat la alegeri, însă după alegeri vor intra în colaborare în Consiliul Local.
Este o onoare pentru mine să fiu candidatul dreptei unite la preşedinţia CJ Prahova şi vă asigur că sunt extrem de motivat şi de hotărât să smulgem Prahova din ghearele PSD, să o lăsăm să respire, să se dezvolte şi să ajungă între primele judeţe ale României. Le mulţumesc partenerilor din alianţa PNL-USR-PLUS Prahova pentru încrederea acordată, pentru hotărârea, sinceritatea şi altruismul lor„, a declarat preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

O angajată a unei fabrici de confecții și-a câștigat drepturile salariale în instanță

Cazul este unul ”clasic”, firma nu plătea nici măcar salariul minim, asta pe timp de pandemie, iar în momentul...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH