21 septembrie 2021
No menu items!

PESTE 25 000 DE DOZE DE REMDESIVIR VOR AJUNGE IN ROMÂNIA

Cele mai vizualizate articole

Veşti extrem de bune pentru ţara noastră, care se confruntă cu o creştere susţinută a cazurilor de COVID-19 în ultimele săptămâni!
România va beneficia de o cantitate de 25.157 flacoane Veklury (Remdesivir), în trei tranşe, pentru tratarea pacienţilor cu COVID-9 eligibili, în cadrul contractului finanţat şi semnat de Comisia Europeană cu compania farmaceutică producătoare.
Astfel, în data de 7 august, ţării noastre îi vor fi repartizate 6.026 flacoane Remdesivir. Cantitatea ajunge pentru asigurarea tratamentului unui număr de peste 1.200 pacienţi eligibili (5 flacoane/pacient).
Conform calendarului transmis de către Bruxelles, în data de 11 septembrie vor fi primite alte 10.336 flacoane pentru aproximativ 2.067 pacienţi eligibili, iar în data de 9 octombrie, un număr de 8.795 flacoane cu care vor ajunge pentru asigurarea tratamentului a încă aproximativ 1.759 pacienţi eligibili.
Ultimele două tranşe vor fi evaluate în funcţie de evoluţia epidemiologică la 14 zile.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CURSURI ONLINE LA 17 CLASE DIN PRAHOVA DIN CAUZA COVID

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, un număr de 17 clase din...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH