24 iunie 2024
No menu items!

PESTE 25 000 DE DOZE DE REMDESIVIR VOR AJUNGE IN ROMÂNIA

Cele mai vizualizate articole

Veşti extrem de bune pentru ţara noastră, care se confruntă cu o creştere susţinută a cazurilor de COVID-19 în ultimele săptămâni!
România va beneficia de o cantitate de 25.157 flacoane Veklury (Remdesivir), în trei tranşe, pentru tratarea pacienţilor cu COVID-9 eligibili, în cadrul contractului finanţat şi semnat de Comisia Europeană cu compania farmaceutică producătoare.
Astfel, în data de 7 august, ţării noastre îi vor fi repartizate 6.026 flacoane Remdesivir. Cantitatea ajunge pentru asigurarea tratamentului unui număr de peste 1.200 pacienţi eligibili (5 flacoane/pacient).
Conform calendarului transmis de către Bruxelles, în data de 11 septembrie vor fi primite alte 10.336 flacoane pentru aproximativ 2.067 pacienţi eligibili, iar în data de 9 octombrie, un număr de 8.795 flacoane cu care vor ajunge pentru asigurarea tratamentului a încă aproximativ 1.759 pacienţi eligibili.
Ultimele două tranşe vor fi evaluate în funcţie de evoluţia epidemiologică la 14 zile.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies